Jornades Tecnològiques 2014

El passat dimecres dia 2 d’abril es van celebrar en el centre d’estudis STUCOM les XII Jornades Tecnològiques, un event on hi participa el Grup STUCOM, format pels dos centres d’estudis CESF i STUCOM, i que emmarca 26 hores plenes d’activitats durant tot un dia: conferències, workshops i concursos.

L’event va ser tot un èxit, ja que vam comptar amb més de 500 inscripcions distribuïdes en les diferents activitats que s’oferien i va tenir una gran acceptació per part dels nostres alumnes, exalumnes, amics i familiars que volguessin gaudir del dia tecnològic que havíem organitzat.

Entre moltes altres activitats, amb el punt de partida de la inauguració de l’acte a càrrec de Xavier Camí, director del GRUP STUCOM, durant la jornada es van poder assistir a diferents conferències – l’evolució de la tecnologia, el hacking i la seguretat, Prestashop, SEO i les tant esperades Google Glass, entre d’altres –, també workshops – de música electrònica, de routers amb QUAGGA, usabilitat, Android, més Google Glass i molts tallers més – i un emocionant concurs de programació amb lliurament de premis a la sala de conferències i un merescut aplaudiment de tot el públic assistent als guanyadors.

També va haver-hi temps per a prendre’s un descans de tanta activitat i poder gaudir de coffee breaks al llarg de tot el dia i poder comentar entre tots els assistents de l’experiència d’un dia diferent en el centre d’estudis.

IMG_7646 IMG_7702 IMG_8361 DSC04776 IMG_7342 IMG_7420 IMG_7499 IMG_7604

Només queda agrair a totes les empreses que van fer possible la realització de les jornades, sense l’ajuda desinteressada de les quals res d’això hagués sigut possible: UPCnet, Innevis, CursosGlass, Movistar, eComm360, OptimoClick, Interactius, El Guardián de la Cripta i La Salle. No menys important és la col·laboració de tots els professors del departament d’Informàtica i Telecomunicacions que amb el seu esforç i il·lusió han fet de les jornades tecnològiques un èxit que esperem amb ganes tornar a repetir el proper any.

innevis_big logo Interactius logo salle logo_movistar_alta_3 logo_oc logo-ecomm12 upcnet-logo cursosglass guardian_logo

Acerca del autor