XIX JORNADES ESPORTIVES STUCOM CURS 2011- 2012

Un any més i complint amb la tradició, a les 9h del 25 de novembre, tot STUCOM vam sortir amb els autocars cap a les instal•lacions esportives de la Universitat de Barcelona de la Diagonal. .
Es van disputar els campionats de futbol sala, bàsquet i voleibol. També va haver-hi els tallers competitius de pàdel, per primera vegada, i de frontennis, els de Hip Hop en diverses modalitats i de defensa personal, tant en judo com en taekwondo i apkido. Quant a les activitats culturals es van desenvolupar tallers de cal•ligrafia xinesa i àrab.
Vam gaudir d’un temps esplèndid tot el matí amb un sol radiant i un cel blau .
Es van disputar les lliguetes de futbol sala i futbol 7, bàsquet i voleibol. Els resultats finals van ser:

VOLEIBOL

1r    LAS 7 FANTÁSTICAS (1 BAT 2 – 1)
2n   LAS SUPERNENAS   (2 BAT 2)
3r.   LAS CHIQUILLAS DE ANXIANG (1 BAT 4)
4rt  TGV (1 BAT 3)

FUTBOL

1r    LA PENYA DE LA ESPARDENYA  2.0 (2 BAT 3 – 4)
2n   PARGELAS & COMPANY (1 BAT 1-2-4)
3r    LOS PILTRAFILLAS ( STI2M)
3r    FORS AND CO (1 BAT 2 -3)

BÀSQUET (FEM)

1r    LAS ESPECIALISTAS CON SUERTE (1 BAT 2-3-4)
2n   TOMALAKASITOS (1 BAT 1 – 3-4)

BÀSQUET (MASC)

1r    HELL PIGS (2 BAT 1-2)
2n   VODKA JUNIORS (ASIX 2 M)
3r    SLOCO (1STIM – SMIX – 2BAT)
3r    RAMON LLULL (4º ESO)

 

D’altra banda es varen desenvolupar els tallers de Hip Hop, dirigits pels alumnes Sheila Ortega i Ian Jordá, amb un gran èxit de participació, en especial per part de les noies, que van actuar molt activament.

Als tallers de defensa personal, judo, taekwondo i apkido, es van realitzar demostracions al llarg de tot el matí i van ser molt celebrades per part dels alumnes. Marina Couso i Albert Torres van encarregar-se  del Judo; Victor Fernández i Marta Pastor del Taekwondo i Daniel Pérez de l’apkido.

Les activitats culturals, amb els tallers de xinès i àrab, van ser dutes a terme pels alumnes A Xiang Yin, Leila Errabiai Laabadla i Kamilia Sedraoui  que van posar en caràcters d’aquestes llengües els noms de molts alumnes i d’alguns professors. Va ser molt interessant i divertit.

Passat el migdia i un cop acabades les competicions, el director d’Stucom Xavi Camí i Ramon Abad van lliurar els trofeus als guanyadors de les diverses competicions esportives.

Un cop més va tenir lloc la Jornada Esportiva amb la finalitat que l’alumnat d’STUCOM es conegui millor i en un ambient agradable d’amistat i competició.

 

.

 

Departament d’esports

 

 

 

 

 

 

Acerca del autor

One comment on “XIX JORNADES ESPORTIVES STUCOM CURS 2011- 2012

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*