Una graduació per a recordar

Colofó al curs 2013-2014

La xifra d’assistents no va estar malament. Prop de set-centes persones entre l’alumnat que acabava els seus cicles, familiars, amics, claustre de professors i la Direcció de STUCOM. Això va crear un magnífic ambient d’alegria i joventut, en un acte organitzat per Alicia i Ramón i conduït per tres fantàstics alumnes, Love Esperit, Josep Escoda i Albert Rius.
Quan el Ramon es va dirigir a l’auditori per demanar que tots s’asseguessin i es guardés silenci per començar, feia prop d’una hora que no deixaven d’entrar alumnes i familiars a la sala. Eren les 19:00 hores de la tarda. En aquest moment els presentadors Love, Josep i Albert van pujar a l’escenari per presentar l’acte i donar entrada a la Direcció del Centre, M. Cinta Camí, Xavi Camí, Jerónimo Sánchez, Rafa Ruiz i Joan Zarzuela.

Va començar M. Cinta Camí donant la benvinguda a tots els presents, en especial als alumnes i familiars, recordant un cop més que havien acabat un cicle de la seva vida i que ara se n’iniciava un altre, en el món professional, per al qual tots sortien ben preparats.

Acabades aquestes paraules Love i Albert van passar a presentar el primer número musical a càrrec de Nerea Gázquez i Albert Martí. Aquestes actuacions es van convertir en el «fil conductor» de la cerimònia, per donar-li aquest toc d’alegria i joventut, molt al gust de tots els presents com van demostrar amb els seus crits i aplaudiments.
Albert i Josep, a continuació, van donar la paraula a José Luis Álvarez, que va parlar en nom dels professors i alumnes de Cicle Mitjà. Immediatament Rafa Ruiz va lliurar el premi a l’alumna amb millor expedient, Meritxell Guno. En el mateix acte van passar tots els alumnes de Cicle Mitjà, cridats per José Luis Álvarez, a recollir els seus diplomes de graduació que van ser lliurats per Direcció.

Actuació de Beat Box

Passada ja mitja hora, Love i Josep van donar entrada a la segona actuació musical de la tarda, amb Beat Box i la Bateria (Guillermo i Axel Alayo). Albert, tot just acabada la música, va donar pas a Luis Landajuela que va parlar en nom dels alumnes i professors de Grau Superior. Acabades les seves paraules Jerónimo Sánchez va lliurar el premi al millor expedient, l’alumne Eduard Angrill.
Tot seguit Jerónimo Sánchez va presentar Josep Maria Ribes, Director d’Enginyeria de La Salle, Campus Barcelona, de la Universitat Ramon Llull. Després d’unes breus paraules va lliurar un premi de reconeixement a la feina ben feta, al nostre company de claustre Fran Pérez. Això va donar pas, en un primer moment, al lliurament de diplomes als alumnes dels Cicles Superiors, que van ser cridats per Charo Cuart. Aquesta part de l’acte de graduació va acabar amb l’actuació de Grup Musical de STUCOM.

Batxillerat

Després d’hora i mitja de celebració, Josep i Albert van presentar l’alumna Núria Portell, que després d’unes breus paraules va donar pas a Juanjo Sánchez que va parlar en nom de tots els alumnes i professors de Batxillerat. Tot seguit Juanjo va lliurar el micròfon a Joan Zarzuela, el qual va fer entrega del premi al millor expedient de Batxillerat, l’alumne i, en aquest cas presentador de l’acte, Josep Escoda.
Immediatament els tutors de Batxillerat, Jaume Torres i Jordi Pérez, van anar cridant els alumnes per fer-los lliurament dels seus diplomes de graduació. Acabat aquest acte va arribar la tercera actuació musical, Happy.

I, els esportistes

Ja a la recta final de la cerimònia de graduació, Ramón Abad juntament amb Pedro Peña, van anar presentant els diferents esportistes de nivell que estudien a STUCOM, compaginant la seva formació amb els entrenaments i tornejos esportius.

Com a punt final, Xavi Camí va prendre la paraula per agrair a tots els alumnes i familiars la seva presència a l’acte i recordant l’actitud positiva de treball i entrega que han de tenir en el món professional. Ho va expressar a través d’un «conte» de dos picapedrers, que tenien en el seu treball actituds molt diferents. Només el que tenia els objectius clars, entrega i dedicació, triomfava en el seu treball.

Acabat l’acte tots els presents van passar a una altra dependència de l’hotel Catalònia, on van prendre un refrigeri, enmig d’una animadíssima conversa.

 

 

Graduació Stucom 2014

 

Ángel Morán

Acerca del autor

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*