STUCOM, escola verda

El dia 8 d’octubre, les alumnes Julia, Isabela i Betlem d’1BT3, acompanyades pel professor Àngel Morán, van signar l’acta d’adhesió a «Barcelona Escoles + Sostenibles», per la qual cosa STUCOM es compromet a dur a terme tota una política educativa dins de la sostenibilitat.

L’acte va tenir lloc al Saló de Cent, a l’Ajuntament de Barcelona, escenari de gran valor gòtic. Presidit per la quarta tinent d’alcalde, Janet Sans Cid, es van presentar les escoles convidades.

La cerimònia va ser molt bonica, presentada per un personatge, l’ «Energia» i la seva interlocutora. D’aquesta manera es va anar explicant la manera d’aprofitar les diferents energies renovables i com aplicar-ho a la vida quotidiana. Hi va haver diversos parlaments d’alumnes, professors i pares per explicar les diferents experiències ecològiques i de sostenibilitat que molts centres duen a terme.

Finalment es va procedir a lliurar les plaques acreditatives d’ «Escola Sostenible» i es va signar l’acta d’adhesió.

Àngel Morán

 

DSC_0071 (Large) DSC_0001 (Large) DSC_0005 (Large) DSC_0002 (Large) DSC_0074 (Large) DSC_0012 (Large)

 

 

Una ciutat més neta

Avui, 8 d’octubre,  Janet Sanz Cid la tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona en l’àrea d’ecologia urbanisme i mobilitat ens ha convocat a un acte institucional que ja fa 15 anys que se celebra.

El projecte de Barcelona amb escoles més sostenibles va començar amb 69 centres ara s’hi han sumat 19 més incloent el nostre amb un total de 400 col·legis.

La seva finalitat és aconseguir una ciutat més neta, més verda i més sostenible.

Algunes escoles han parlat del seu pla de treball que fa que siguin uns col·legis sostenibles que aposten pel reciclatge i l’ecologisme.

Nosaltres també ens hem apuntat a aquest projecte per respectar el medi ambient i no contaminar més del que fem, hem col·laborat posant papereres de tres colors en cadascuna de les quals hi hem de llençar allò que correspongui.

L’objectiu que es pretén és que hem de ser responsables del que fem i que hem de tenir cura del planeta terra, perquè si cadascú posa el seu granet de sorra entre tots podrem treure’n profit i ser uns ciutadans més conscienciats de cara a les futures generacions.

Julia León 1BT3

 

Acerca del autor

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*