QR

Presentació QR

 

Nova secció QR, Què Recomanem?
A partir d’ara, a la revista en línia d’STUCOM hi haurà una nova secció titulada QR, què recomanem?
Es tracta de dotar-la de les nostres recensions i comentaris de novel·les i altres obres literàries que, després de llegides, les volem compartir amb tothom. Estimo la lectura
Pensem que també es podria fer extensiu al bon cinema. D’aquesta manera portaríem a aquesta nova secció els nostres comentaris de les pel·lícules que hem vist i que creiem que val la pena compartir amb els altres.Des de la revista STUCOMANIA us animem a tots a col·laborar en aquesta nova secció i fer-la extensiva a l’alumnat de STUCOM.
Us hi esperem!!

Angel Morán

Dept. Humanitats

 

Nueva Sección QR, ¿Qué recomendamos?

 

A partir de ahora, en la revista online de STUCOM habrá una nueva sección titulada QR, ¿Qué recomendamos?
Se trataría de dotarla de nuestras recensiones y comentarios de novelas y otras obras literarias que, después de leídas, las aportamos para compartirlas con todos.
Amor por el cine Pensamos que también se podría hacer extensivo al buen cine. De esta manera traeríamos a esta nueva sección nuestros comentarios de películas que hemos visto y creemos que vale la pena compartirlas con los demás.
Desde la revista STUCOMANIA animamos a todos a colaborar en esta nueva sección y hacerla extensiva a todos los alumnos y alumnas de STUCOM.¡Os esperamos!

Angel Morán
Dept. Humanidades

Acerca del autor

One comment on “Presentació QR

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*