La Llibertat al sistema educatiu

Per celebrar el dia de la Multiculturalitat i la integració, el 25 de febrer vam assistir a una conferència i a una obra de teatre.

La conferència per als alumnes de la branca d’humanitats de 1r i de ciències de 2n, va ser impartida per un exalumne del centre, Alger Sans, ara filòsof, que ens va parlar de la llibertat.

La llibertat com a concepte vinculat al sistema educatiu al que pertanyem; el paper que hi tenim; com se’ns ha fet creure que som lliures, quan realment només tenim una sèrie de oportunitats entre les quals hem d’escollir, que són limitades segons els nostres gustos, i la capacitat que diuen que tenim. Aquestes eleccions comporten una especialització en els temes que hem escollit i provoca la gairebé total ignorància en d’altres.

Aquesta xerrada ens va fer replantejar i considerar moltes coses i fer-ho des d’un altre punt de vista. ç

Ens vam traslladar a l’orfeó Martinenc, on vam veure una obra de teatre que feia referència de manera pràctica i visible a la integració, ja que a la companyia hi participava gent amb cadira de rodes i ceguesa que van representar una obra interessant.

Ona Elena (1bat3)

Acerca del autor

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*