Graduació 2016

Ningú va faltar, un any més, a la cerimònia de graduació dels alumnes i les alumnes que acaben el seu cicle educatiu i formatiu a les aules d’STUCOM. Xavi Camí, director del Centre, va pronunciar les paraules d’inici de l’acte, fent referència als Centres associats a STUCOM, com el Col·legi Camí o el Centre d’Estudis Sant Francesc. Així mateix va referir-se  al procés educatiu que els nois i noies que es graduen han dut a terme amb un evident èxit escolar. Assumir competències i adquirir nous coneixements han estat uns dels objectius d’aquest procés, amb la idea clara d’adequar-se a les necessitats dels nous temps. Això, segons Xavi Cami, ha estat mèrit també de les famílies, completant l’orientació educativa que es dóna a les aules, posant l’accent en la formació humana, amb els valors del respecte, la solidaritat i l’esforç. Per acabar, el director d’STUCOM va posar l’accent en la necessitat ineludible de conèixer idiomes, especialment l’anglès, eina bàsica i fonamental en les competències i coneixements d’avui dia.

Star Wars Minuts abans Ramon Abad aconseguia que gairebé tots els assistents, pares, familiars i amics, veiessin el vídeo inspirat en Star Wars i preparat per Christian. Era la presentació de l’acte on, amb la música i l’escenografia de la famosa pel·lícula, sortien tots els protagonistes d’aquesta Graduació. Va ser tot un èxit d’acollida. A continuació les alumnes Inés Villanueva i Ona Elena van protagonitzar la primera actuació musical, presentades per la Mariona, la Claudia i l’Àlex, que van ser els conductors d’aquesta Cerimònia. Tot seguit la Mariona va presentar  l’alumne Sergi García, que va parlar en nom de tots els seus companys de Cicle i va comentar com havia estat la seva vida escolar a STUCOM al llarg de dos anys. Acabada la seva dissertació, l’Alex i la Claudia van presentar el professor de GM, Rubén Ibarra, que va saludar a tots els alumnes d’aquesta etapa que acabaven el seu cicle, ple d’experiències i en un ambient d’amistat entre tots els companys. Tot seguit, Rafa Ruiz, Cap d’Estudis, va lliurar el guardó al millor expedient de GM a l’alumna Cristina Camacho. Després d’això Luis Landajuela, Cap d’Estudis, va anar llegint el nom de tots els alumnes que es graduaven i va lliurar-los els seus diplomes.

Cicle Superior El punt i a part es va omplir amb una altra actuació musical, la segona, amb  l’alumne Jerwin Santiago, anunciat per la Mariona i la Claudia. Això va donar pas a la presentació dels alumnes de CS, Leide Cordova i Xavier Pagès, que van parlar en nom de tots els seus companys en aquest dia de comiat. Seguidament les professores Carol i Noelia van ressaltar els valors d’aquesta formació de nivell superior, en clau d’humor, simultaniejant l’anglès amb el castellà, idea que va agradar a tots els presents. En acabar, el duo Carol-Noelia va donar pas a Jerónimo Sánchez, Cap d’Estudis, que va atorgar el guardó al millor rendiment acadèmic de CS a l’alumna Iria Pazó. Seguidament va presentar el programa de pràctiques i el valor afegit que té de cara a les sortides professionals. Després d’això, Luis Landajuela va anar llegint els noms dels alumnes que es graduaven, que van pujar a l’escenari per recollir el seu diploma de mà de la Direcció del Centre i de Direcció d’Estudis. Després, va actuar el grup musical Stucom All Stars, i després de la seva actuació, la Claudia va donar pas al lliurament de diplomes als alumnes de CS en la segona tanda. Seguidament Luis Landajuela va presentar el premi La Salle al millor projecte final de CFGS Tecnològic.

Batxillerat Els alumnes Marta Galiano i Pol Arguimbau van pujar a l’escenari per presentar els alumnes de Batxillerat que es graduaven. Tot seguit es va projectar el vídeo sobre les activitats i viatges del programa Erasmus. Acabada la projecció els  tutors Jordi Pérez, Jaume Torres i Javier Zarza, van parlar sobre aquesta etapa que acabaven els alumnes de Batxillerat i de la maduresa humana i acadèmica que havien adquirit al llarg d’aquests dos anys, que els possibilitava per assumir la responsabilitat d’accedir a la Universitat i a altres estudis superiors. Seguidament Joan Zarzuela va lliurar el premi al millor expedient de Batxillerat que va ser per a Inés Villanueva, i tot  seguit es va fer el lliurament de diplomes a tots els alumnes que es graduaven.

STUCOM Solidari Acabats els actes acadèmics, l’Àlex va presentar una altra actuació musical de Stucom All Stars, amb Guillem i Raquel Godall. Això va donar pas a la intervenció de la professora Patrícia Gil, que va parlar del projecte solidari d’Stucom amb la Fundació Vicente Ferrer. Acabades les seves paraules va donar pas a Lancy de la FVF, que va dissertar sobre la naturalesa i el projecte de la Fundació i dels èxits que assolien alguns, i no menors, amb l’ajuda d’Stucom. Va parlar fonamentalment de la solidaritat i com “a través d’una acció bona, pots canviar el Món” . Per acabar aquesta cerimònia de graduació el professor Ramon Abad, responsable del Programa d’Estudis per a esportistes, va fer-ne la presentació i va explicar les fites aconseguides en aquest curs. Va cridar  l’alumna i esportista de nivell Marta Poch, que va parlar de les seves experiències, en poder compaginar estudis i esports amb l’ajuda de l’esmentat Programa. Finalment Rafa Ruiz, Cap d’Estudis, va prendre la paraula per posar fi a l’acte. Va centrar el seu parlament en tres paraules: Gràcies, Si i Si us plau, i va explicar el seu significat humà i acadèmic. Va fer un interessant símil entre les etapes de la formació i el conte o paràbola de “els claus” i com al final no se n’han de tapar els forats fets a la paret, ja que són testimonis de la nostra formació. Tot seguit es van lliurar diplomes per als presentadors / es i als diferents components musicals. Fet això Ramon Abad va convidar a tots els presents a accedir al saló Garden per al tradicional pica-pica. Un any més les alumnes i alumnes d’STUCOM van viure el seu gran dia.

DSC_0039bn DSC_0110 DSC_0152 DSC_0254 DSC_0538 DSC_0534

Podeu trobar la resta de fotos a la nostra pàgina de facebook.

Acerca del autor

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*