Esquiada a Alpe d’Huez

 

El passat 28 de gener, ens vam trobar davant l’escola tots els alumnes d’Stucom que anàvem a l’esquiada juntament amb en Joan Zarzuela i la Teresa Gallego. El viatge va ser llarg i molts pocs de nosaltres vam dormir ja que tots teníem ganes de gresca. Cap a les 6 de la tarda vam arribar als Alps i ens vam instal·lar als apartam ents, i a causa del cansament tots vam anar a dormir ben d’hora.

Però al dia següent tot va ser diferent, ens vam llevar ben carregats d’energia, disposats a gaudir de les pistes que se’ns presentaven, incloent-hi una negra de 18 quilòmetres que els més atrevits van poder baixar. Vam passar els dies esquiant, fent Snow, fent salts al snowpark…

S’ha de dir que no va fer gaire bon temps, l’únic dia de sol va ser l’últim, alguns dies va nevar molt i hi havia molta boira, que va provocar que les temperatures disminuïssin bastant, i fins i tot un dia no vam poder esquiar, però tot i no poder anar a les pistes també ens ho passàvem bé; ens divertíem amb els trineus, passejant pel poble o simplement estant a les habitacions jugant a cartes o escoltant música.

Quant al menjar, més d’una habitació ens vam quedar curts, i vam haver d’anar al supermercat dels Alps a comprar provisions, i ens vam assabentar que allà tot és molt car! Va ser tota una experiència haver de cuinar cada dia, tot i que anàvem fent torns, i la majoria de cops ens agrupàvem habitacions i compartíem el menjar.

Vam sortir dels Alps a les sis de la tarda, vam estar tota la nit a l’autocar parant cada 4 hores en àrees de serveis, i, suposo que per l’horari del viatge i per la setmana tan activa que acabàvem de tenir, gairebé tots vam quedar-nos adormits, i vam arribar a Barcelona cap a les 7 del matí.

En definitiva, va ser un viatge en el qual tots vam poder gaudir d’una setmaneta esquiant i gaudint de la natura de les muntanyes, de la diversió de la neu, i de la bona companyia. Ara tots estem patint la depressió post-vacances, pensant ja en tornar l’any vinent!

 

Adam Skrudlik Capdevila / 1BAT1
Lidia Sierra Conte / 1BAT3

Acerca del autor

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*