ENTREVISTA A MANOLO GONZÁLEZ

MANOLO GONZÁLEZ
(Folgoso do Caurel, Lugo, 1979)

Va estudiar a Stucom 2n i 3r de BUP, COU, cicles formatius de grau superior d’ASI i TELECOS

Com a jugador de futbol va participar en els següents equips
Martinenc, Sant Gabriel, Gramenet B, Montañesa, Selecció catalana sub 15

Entrenador de:
Sant Gabriel Juvenil A Lliga Nacional
Badalona Juvenil Divisió d’Honor durant 7 temporades
Badalona B 1a Catalana
Montañesa Tercera divisió Grup V durant 2 temporades

1. Com va començar la teva afició al futbol?

La meva afició al futbol va començar jugant al carrer amb els amics i a través de tornejos interescolars, em va fitxar el FC Martinenc i allà vaig començar la meva trajectòria.

2. – Quin ha estat el teu millor record com a jugador sobre el camp?

El meus millors records van ser els ascensos aconseguits en la meva etapa de futbol base, l’etapa de la selecció catalana, el trofeu al millor jugador, guanyat en un torneig a Itàlia i sens dubte l’última temporada de juvenil en lliga nacional amb el CE Sant Gabriel.

3. – D’aquests equips, quins colors són els que portes més endins del teu cor?

Vaig estar moltes temporades al FC Martinenc però potser l’equip que més em va marcar va ser el CE Sant Gabriel perquè malgrat que només vaig jugar-hi una temporada recordo un tracte excel•lent de directius, entrenadors i perquè em vaig endur dos amics per a tota la vida que eren companys meus .

4. – Com a entrenador, quin o quins van ser els moments més emotius?

Com a entrenador els millors moments van ser l’ascens amb el juvenil-A de CF Badalona a divisió d’honor i el dia que ens vam classificar per al play-off d’ascens a 2B amb el CF Montañesa i també quan vaig rebre el trofeu al millor entrenador de 3a divisió.

5. – Quins records tens de quan eres alumne de Stucom? Vas estar molt de temps a Stucom?

Vaig estar a Stucom uns quants anys, em sembla que 6 entre BUP i COU i després cicles de grau superior.
Els records que tinc són molt bons en gran part, bons moments a classe, amb la majoria de professors, viatges, jornades esportives … Guardo un gran record d’aquella època.

6. – Mantens encara actualment contacte amb Stucom?

Mantinc contacte actualment amb Stucom en gran part gràcies a dos professors que van marcar el meu pas pel centre amb la seva ajuda, els seus consells i el seu tracte cap a mi.
Aquestes dues persones són Jordi Pérez, un dels meus tres millors amics, una persona a qui li dec gran part de la persona que sóc i que em va ajudar molt dels 18 als 24 anys, un moment crucial en la vida d’un jove . Em va ensenyar a comportar-me, a ser responsable i el significat de la paraula amistat, a ser una persona íntegra i sense dubte a saber que quan tens un mal moment hi ha amics que són més que la família, per a mi és un germà.
L’altra persona és Francesc Sanahuja, un crac dins i fora de classe i una altra persona que té molt clars els valors anomenats integritat i amistat. És d’aquelles persones que es guanya el respecte amb els seus actes i la seva manera de ser, en tractar a tots per igual i valorant el que és tenir un amic, gràcies pel teu suport.
Finalment, esmentar Joan Estany. Un gran professor i una gran persona, gràcies Joan per aquestes paraules amables i per seguir la meva trajectòria, només puc desitjar-te tot el millor.

Ángel Morán

Acerca del autor

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*