ENTREVISTA A ÀLEX MORENO

ÀLEX MORENO LOPERA
(Sant Sadurní d’ Anoia , Barcelona, 1993)

Va acabar a Stucom cicles formatius de grau mitjà d informàtica i  el curs de preparació de la prova d accés a grau superior,  tot al curs 2011/2012

Com a jugador de futbol ha jugat en els següents equips:
Va començar a Unió Esportiva St Sadurní fins cadet, Fundació Atlètic Vilafranca, FCBarcelona juvenil, Llagostera (2a B), Mallorca(2a A), actualment Rayo Vallecano (Liga BBVA)

ALEX5 ALEX6

ALEX8 IMG-20150526-WA0002

IMG-20150526-WA0001 IMG-20150526-WA0003

 

 

1.- Com va començar la teva afició al futbol?

Doncs de ben petit, des dels 6 anys per mi era un hobby, un dia a dia que sempre volia jugar al futbol! Fins que poc a poc vas creixent i et vas adonant de les coses i ho vas veient des d’un altre punt de vista més professional i mes seriós. Va començar a ser així quan vaig entrar a la masia. Amb el Barça juvenil.

2. – Quin ha estat el teu millor record com a jugador sobre el camp?

Tinc molts records. Cada any que passa et queden molt bons records, de tipus personal i professional. En cada equip que he estat he tingut molts bons records i experiències que he viscut com a inoblidables. Un d’ells ha estat entrenar i compartir vestuari amb el primer equip del Barça, en diversos entrenaments i poder-los conèixer. També el primer cop que vaig jugar la copa del rei amb el Llagostera i anar a un camp de primera divisió com és Mestalla.

3. – Dels equips on has jugat, quins colors són els que portes més endins del teu cor?

De tots me n’emporto un trosset. Tinc grans records, bons moments i no tan bons però que et fan més fort, grans amics i experiència viscuda.

4. – Com a jugador quin o quins van ser els moments més emotius?

El millor que he tingut ha estat la sensació d’haver debutat a primera divisió i escoltar el meu nom per megafonia en haver marcat el primer gol a Vallecas.

5. – Quins records tens de quan eres alumne d’Stucom? Vas estar molt de temps a Stucom?

Vaig estar-hi un any. Tinc molts bons records. Per les amistats que vaig fer amb els alumnes de classe. També de professors molt divertits que feien que no fos tan pesat el curs tan ple de matèries.

6. – Mantens encara actualment algun contacte amb Stucom?

Sí, amb alguns alumnes i professors de classe, algun missatge que sempre t’arriba i et treu un somriure.

 

Francesc Sanahuja

Acerca del autor

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*