Els professors d’anglès del Grup Stucom amb Cambridge

Professors dels departaments d’Idiomes del Grup Stucom (Stucom i Escola Sant Francesc) van assistir el dissabte 23 de novembre a la primera convenció per a professionals de l’ensenyament de l’anglès (1st Annual ELT Conference) que ha organitzat Exams Catalunya, Platinum Centre of the Year 2013 de la Universitat de Cambridge.

 

A la convenció els professors van assistir a diverses conferències amb examinadors i correctors dels exàmens de Cambridge. D’entre les conferències i tallers que es van portar a terme, en destaquem la ponència sobre els nivells europeus dins el Marc Comú de Referència per a les Llengües, conduïda per Ben Knight, director del centre d’investigació en llengües i assessorament de Cambridge University Press. També cal destacar els tallers sobre el nou paradigma a les classes (The Flipped Classroom) en l’era de la tecnologia, i d’altres com l’avaluació de les habilitats d’expressió oral i escrita a les classes i a la preparació per als exàmens de Cambridge.

 

Des del començament a les 9:00 del matí, fins a les 18:00 de la tarda, els professors van poder gaudir d’una sessió de formació enriquidora i profitosa. La següent: la convenció anual que organitza l’Associació de Professors i Professores de Catalunya (APAC), on es tractarà l’impacte de la tecnologia en l’ensenyament de llengües estrangeres i les opotunitats d’aprenentatge per als alumnes 24 hores al dia els 7 dies de la setmana, «English in Action 24/7».

 

Departament d’Idiomes

Acerca del autor

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*