Els nostres alumnes d’Activitats Comercials visiten la cooperativa Abacus

El dia 16 de novembre de 2017 els alumnes de segon curs d’Activitats Comercials i el professor Rubén Ibarra, van realitzar la primera de les sortides programades per aquest curs. L’empresa visitada va ser Abacus, dedicada a la venda de productes de consum cultural, educatiu i de lleure de manera col·laborativa, responsable i sostenible.

Els alumnes van conèixer de prop els diferents mecanismes que utilitza l’empresa per atendre al client, així com els diferents llocs de treball que conformen la botiga del Centre Comercial Illa Diagonal. La sortida va ser una bona estratègia per observar in situ, tot allò que estudien al mòdul serveis d’atenció comercial.

La sortida, d’una hora de duració, s’ubica dins del programa Comerç i Escoles de l’Ajuntament de Barcelona. Allí els alumnes van poder conèixer de prop, els diferents productes de la botiga, així com les tècniques de venda i serveis postvenda que té l’empresa. Pròximament, els alumnes coneixeran el dia a dia i les tècniques d’atenció al client d’una cafeteria i una papereria, així com dos tallers sobre etiquetatge i consum responsable.

 

SEGONA

Acerca del autor

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*