Dia de les Arts

El proper dia 23, dia de Sant Jordi, el col·lectiu STUCOM celebra el «Dia de les Arts” a l’històric edifici de la Universitat de Barcelona. Simultàniament i davant la porta del Centre d’Estudis, l’alumnat de PQPI2 amb la professora Patricia Gil, muntaran una taula on hi haurà intercanvis de llibres i venda de roses al llarg de tota la jornada.
L’acte central de Sant Jordi començarà amb la presentació a càrrec del professor Juan José Sánchez i seguidament la xerrada de l’escriptora Yolanda Gutierrez. A continuació tindrà lloc el lliurament de guardons del certamen a l’excel·lència dels Treball de Recerca. Després, el concurs literari amb el lliurament dels guardons als dos millors relats de primer i segon de batxillerat per part dels professors Jaime Heredero i Jordi Pérez.
Posteriorment s’entra al certamen «L’Art de la Fotografia» amb els concursos de fotografia sobre la multiculturalitat, premi que lliurarà el professor Jaume Torres, i el de fotografia sobre Ciències, que lliurarà el professor Manel Sans.
En el darrer concurs d’aquest dia, sobre «L’Art de l’Audivisual», on competeixen els millors vídeos realitzats pels alumnes de batxillerat, el guardó serà lliurat per la professora Pepa Maymó.
Com a fi de festa els alumnes Carles Martínez i Oriol Jiménez, integrants de la banda Acid Snot, presentaran el making off del seu primer treball discogràfic.
Per acabar Xavi Camí, director del Centre i Joan Zarzuela per DE, clausuraran aquest acte del Dia de les Arts.

 

Dept. Humanidades

Acerca del autor

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*