Coneix el teu Centre

Els dies 21, 22 i 23 de setembre es van desenvolupar les jornades informatives,  ja tradicionals a STUCOM, “Coneix el teu Centre”, adreçades a tot l’alumnat que comença el nou curs.

Dirigides pels professors Charo Cuart i Ramon Abad, es van exposar les activitats complementàries programades per al curs. Destaquen els viatges i intercanvis a l’estranger, com a Mälmo (Suècia), Hamburg (Alemanya) i Weald of Kent (Regne Unit). Així mateix, dins d’aquest espai internacional, la participació d’STUCOM en el projecte Comenius, que es desenvoluparà a París i a Noruega, per investigar l’impacte de l’emigració i la immigració en els països socis. També continuen les classes de preparació per a l’obtenció de titulacions Cambrigde d’anglès.

Com a novetat, dins d’aquestes activitats complementàries, hi ha les classes d’iniciació al xinès, i per primera vegada, tindrem caps de setmana de navegació i estudi de l’anglès a Palma de Mallorca.
D’altra banda continuarem les activitats de l’Escola Unesco, dirigides per la Pilar Pau, per col.laborar en projectes d’ajuda a col.lectius més desfavorits. També, el Taller de Música, dirigit pel professor José Luis Álvarez, amb activitats d’instrumentació, conferències, cultura musical, assajos i actuacions. Quant a la revista del Centre, Stucomania, en les seves dues versions paper i on-line, el professor Ángel Morán va demanar la col.laboració de l’alumnat que senti el «cuquet» del periodisme. Això es va fer extensible per al Canal TV Stucom.
En el capítol esportiu es va presentar la tradicional esquiada, aquesta vegada als Alps, que duran a terme els professors Teresa Gallego i Joan Zarzuela. Per la seva banda Ramon Abad va fer la presentació de les activitats esportives, futbol masculí, futbol sala i bàsquet masculí i femení i de la tradicional «Jornada Esportiva» del 28 d’octubre, moment de trobada de tots els alumnes d’STUCOM. No va faltar l’explicació de la XII edició del Torneig Internacional, que l’any 2012 serà a Àustria.

Angel Morán
Dept. Humanitats

Acerca del autor

One comment on “Coneix el teu Centre

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*