CAMPANYA SOLIDÀRIA AMB EL CASAL D’ESTIU DEL RAVAL DE LA FUNDACIÓ ESCÓ 2014

CAMPANYA SOLIDÀRIA AMB EL CASAL D’ESTIU DEL RAVAL DE LA FUNDACIÓ ESCÓ 2014
Aquest any la Fundació ESCÓ ha posat en marxa una campanya de recollida d’esmorzars i berenars per al Casal Menjador d’Estiu per als nens del RAVAL.
L’objectiu ha estat recollir una sèrie d’aliments per poder oferir als infants que hi participen l’esmorzar i el berenar. Són infants que no tenen la possibilitat d’accedir a altres recursos d’oci durant l’estiu i que viuen en un entorn amb mancances socials, educatives, familiars i econòmiques.
STUCOM, com ja fa molts anys, ha col•laborat en aquesta iniciativa recollint productes com llet, sucs de fruites, galetes, cereals, cacau,.. i donatius.
Primer vam fer unes xerrades de sensibilització per als alumnes el dimecres dia 21 de maig. La Mª José, responsable del Casal d’Estiu, i la Isabel, treballadora social de la fundació, van donar una explicació de la Fundació, els seus objectius, la seva situació, trajectòria i les característiques de la campanya del casal que acull al voltant de 200 infants d’entre 3 i 12 anys en situació d’exclusió social. Per a molts és l’única opció de lleure que tenen durant l’època de vacances i els ofereix també l’oportunitat de mantenir una alimentació mínima equilibrada durant aquest període.
Van resultar interessants i motivadores i d’elles en va sortir un equip de col•laboradors directes per coordinar tota la campanya. El dia 23 van informar a totes les classes de la campanya i van anunciar com es podien fer els donatius en els propers dies.
Els dies 26 i 27 de maig es va fer la recollida en la qual es va aconseguir un bon nombre d’aliments i 200€ de donatius.
Des del Projecte UNESCO de STUCOM fem arribar el nostre agraïment a tota la comunicat educativa i molt especialment als alumnes de PQPI.

PROJECTE UNESCO STUCOM

Acerca del autor

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*