CAMPANYA DE NADAL AMB LA FUNDACIÓ ESCÓ

 

 

Un any més, Stucom ha col·laborat amb la Fundació Escó en la campanya de Nadal. Els dies 12, 13 i 14 un grup d’alumnes de primer i segon de batxillerat s’han implicat en diferents aspectes organitzatius de la campanya, dinamitzant-la i animant a tots a realitzar aportacions tant econòmiques com d’aliments.

Finalment, l’aportació econòmica de tot el col·lectiu d’Stucom, que va ser entregada íntegrament a la Fundació, ha estat de 500 euros.

Per últim, els aliments recaptats foren destinats a la festa de Nadal del Raval, on una comunitat de dones vinculades a la Fundació es van animar a cantar-nos nadales, i també vam poder gaudir d’un extens vídeo en el qual vam poder observar tot els treballs realitzats pels integrants de la fundació, ja fossin pessebres, lectures de poemes, obres de teatre, etc. A la festa també hi havia un espai de joc per als nens, en el qual podien pintar i fer boniques postals de Nadal per als pares.

En resum, tant els voluntaris d’Stucom com els integrants de la fundació que van anar a la festa del Raval s’ho van passar molt bé, i era un goig de veure com gent no gaire afortunada, sigui pels motius que sigui, va poder oblidar els seus problemes i gaudir de la felicitat i de l’esperit de Nadal.

 

 

Lidia Sierra Conte.
2 BAT 4

Acerca del autor

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*