“A Christmas Carol”

Avui dia 10 de desembre a les dotze en punt del matí, els alumnes de primer i segon de batxillerat d’Stucom hem anat al teatre Poliorama de les Rambles a veure en anglès l’obra “A Christmas Carol”.

“A Christmas Carol” és una novel·la curta escrita per l’escriptor britànic Charles Dickens l’any 1843. En ella es parla de com una persona egoista i avariciosa pot canviar la seva actitud durant el Nadal amb l’ajuda de tres esperits presentats pel seu vell soci i amic Jacob Marley: l’esperit del passat, l’esperit del present i l’esperit del futur. Finalment, el protagonista (“Scrooge”), deixa de ser l’home avariciós i solitari que era i opta per portar una vida més feliç, i ho fa començant a celebrar el Nadal.

En acabar l’obra, tots els alumnes han sortit de la sala rient, ja que els actors han sabut transmetre –fent una adaptació moderna de la novel·la- el missatge de l’obra i a la vegada ens han fet riure a tots.

En conclusió, i pel que ha semblat per les crítiques posteriors a l’obra, la majoria dels alumnes han gaudit i han passat una molt bona estona veient aquest clàssic de Charles Dickens.

 

Lidia Sierra (2BT4)

Acerca del autor

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*