Projecte Erasmus+

K1

Què és un projecte K1 ?

K1 es centra en la mobilitat dels individuo per a millorar les seves habilitats i facilitar-les l’accès a una feina aixi com per a què siguin més conscients d’altres cultures.
K1 permet a les organitzacions oferir un sistema d’estudi estructurat, una experiència laboral, observar altres sistemes de treball i millorar les possibilitats de formació d’alumnes i professors.

Projecte VETSWHOGETS

VETSWHOGETS

És un projecte de mobilitat destinat als alumnes de grau mitjà de Stucom que els permet realitzar pràctiques laborals en Malta durant un mínim de 28 dies laborals.

Projecte 2015-1-ES01-KA103-013267

k1-2015-1-ES01-KA103-013267

Realizant pràctiques a l’empresa d’altres països durant un mínim de 2 mesos, per als alumnes de CFGS.

K2

Què és un projecte K2 ?

Els projectes K2 es centren en la cooperación per a la innovació i bones pràctiques.

Projecte GAIN TIME

gain-time

És un projecte, K2 que es centra en el desenvolupament i els usos de la metodologia Flipped en el aula.

Projecte euapps4us

euapps4us

L’objectiu principal d’aquest projecte és motivar els estudiants a crear les seres pròpies aplicacions educativas d’una forma innovadora tenint en compte que això els ajudará a sentir-se motivats per a seguir estudiant, per a millorar el seus resultats acadèmics i per a desenvolupar les seves habilitats empresarials, en poder comercialitzar els productes finals. 

Projecte VISCONTI

visconti

VISConti és una aliança estratégica per a la creació de capacitar per a centres de Formació Profesional . La associació està formada per 17 organismes que inclouen : universitats, col·legis , autoritats educatives i altres organitzacions de 9 països, sota la direcció del Norges Teknik-Naturvitenskapelige Universitet de Noruega.

Està en part finançat per la Comisió Europea dins del programa Erasmus+.