Intercanvi amb Filbornaskolan

 

 

El centre Filbornaskolan ens ha visitat avui dijous dia 18 d’octubre. A les 3.30, els alumnes d’ESI2T han anat a rebre’ls als seus apartaments i seguidament hem fet un tomb pel barri gòtic. Han vist les Rambles, la plaça Reial, el carrer Ferran, la plaça de Sant Jaume, la Catedral, el Portal de l’Àngel i la plaça de Catalunya. Durant el transcurs de la visita, han intercanviat opinions i visions de les zones visitades i de la ciutat, en castellà i en anglès.

Seguidament, hem arribat a STUCOM i el grup d’Accés oficial de tardes han xerrat amb els amics suecs durant una estona a l’aula de vídeo, també en castellà i en anglès. S’han presentat, s’han explicat el que estan estudiant i han xerrat dels seus hobbies. Després, per grups, els hi han ensenyat tota l’escola.

 

About the Author

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*