STUCOM internacional


Stucom fomenta des de fa més de 14 anys en el seu projecte educatiu intercanvis, la participació en projectes europeus, pràctiques en empreses d’altres països dels seus alumnes i professors pel valor afegit, l’enriquiment, la millora qualitativa que totes aquestes activitats suposen per a la nostra comunitat educativa.

Els alumnes de cicles realitzen pràctiques en empreses d’altres països, els de Batxillerat participen en intercanvis amb col·legis europeus i els professors i direcció participen en projectes per a millorar la formació utilitzant les noves tecnologies.

Pretenem que els nostres alumnes aprenguin d’altres cultures i costums, per a innovar, per a fomentar en ells un esperit emprenedor i motivar-los a crear els seus propis negocis i a guanyar experiència a la seva especialitat i per a què aprofundeixin en la seva formació.

El nou programa Erasmus+ recolza accions en l’àmbit de l’educació, la formació, la joventut i l’esport durant el període 2014-20.

El programa ofereix subvencions i oportunitats a estudiants, alumnes en pràctiques, i al personal docent i recolza associacions transnacionals per a què comparteixin pràctiques innovadores.

Stucom ha participat en programes anteriors finançats per la Comissió Europea i aquest any alguns dels nostres projectes han aconseguit finançament amb el nou programa Erasmus+

Carta Erasmus+

erasmuscharter

STUCOM ha obtingut la Carta Erasmus per a l’Educació Superior. Permet realitzar un període d’estudis en un altre país europeu, en el període 2014-2020.

Projecte Erasmus+

erasmusplus

Projectes que tenen com a finalitat recolzar pràctiques innovadores en l’àmbit de l’educació, la formació, la joventut i l’esport.

Altres projectes

pools-3

Projectes europeus que fomenten el coneixement de cultures i costums, intercanvis, pràctiques en empreses i preparació per a exàmens oficials.

< >
Darreres notícies

Fotos