Programa per esportistes

PROGRAMA PER ESPORTISTES

Fruit de la preocupació per una educació integral de l´alumne, Stucom donà origen al “programa d´estudis adaptat per a esportistes” que pretén donar resposta a les necessitats que tenen els alumnes que practiquen esport de bon nivell per compatibilitzar estudis i esport.

OBJECTIU DEL PROGRAMA

L´objectiu del Centre d´Estudis STUCOM és fer compatible l´estudi amb la carrera esportiva, tenint en compte les següents particularitats de cada alumne:

  • El seu nivell acadèmic.
  • El seu nivell esportiu.
  • Els compromisos esportius, ja siguin entrenaments, concentracions, campionats.

Fonaments del programa d’estudis adaptat per a esportistes de bon nivell

Els fonaments que sustenten aquest programa i que el fan diferenciador de qualsevol altre són principalment els següents:

  • Adaptació dels programes i horaris a les necessitats de l´esportista.
  • Equip de professors plenament implicat en aquest projecte i sensible a les atencions especials que requereixen aquests tipus de programes.
  • Tot això, amb l’objectiu d’obtenir uns resultats òptims que permetin als alumnes d’aquests programes assolir els nivells acadèmics adequats per superar les Proves d’Accés a la Universitat o adquirir els coneixements i habilitats necessaris per incorporar-se amb èxit al mercat de treball.
  • Figura del Tutor esportiu, (apart del tutor acadèmic) que coordina la relació entre club i escola, per facilitar una comunicació més fluïda entre ells. Veure gràfic pàgina següent.

PROGRAMA PER ESPORTISTES


lectura En aquest document trobaràs més informació sobre el nostre programa adaptat per a esportistes!

ALUMNES ESPORTISTES

Gràcies en la nostra creença en que estudiar i competir es possible al llarg de tots aquests anys hem donat cabuda a nombrosos alumnes que han destacat en el món del esport. Podríem destacar a Ricky Rubio, Rafinha Alcàntara entre molts d’altres… en aquests moments tenim el plaer de tenir a les nostres aules a…


lectura Descarregat aquí una presentació amb els esportistes que participen en el nostre programa