Crònica de la Jornada Esportiva

Crònica de la Jornada Esportiva

 

La Jornada Esportiva, tot un èxit

Un any més i complint la tradició, a les 9 del matí del 26 d’octubre tots els estudiants i professors d’Stucom hem sortit amb els autocars en direcció a la Zona Universitària per iniciar, com cada any, la Jornada Esportiva.

S’han disputat els campionats de futbol, bàsquet i voleibol. També s’han celebrat els tallers competitius de pàdel, de tennis i de frontennis. Els tallers de defensa personal, tant en judo com en taekwondo i apkido han rebut un gran nombre d’aficionats i pel que fa a activitats culturals s’han realitzat tallers de cal·ligrafia xinesa i àrab, que també han estat molt populars entre els alumnes i professors d’Stucom.

Malauradament, el temps no ha acompanyat gaire els esdeveniments i en ocasions s’ha posat a ploure, però s’han pogut dur a terme tots els esports perfectament.

Cal destacar el paper de l’equip de vóley “Penya Radiopatio”, que ha quedat primer en la Jornada Esportiva. En conclusió, la Jornada Esportiva ha tornat a ser tot un èxit, seguint amb la finalitat que l’alumnat d’Stucom es conegui millor i en un ambient agradable d’amistat i competició.

Lidia Sierra (2BT4)

{AdmirorGallery}121026_jornadesesportives{/AdmirorGallery}

About the Author