Rebeca del Sol

Em dic Rebeca , tinc 16 anys, i faig natació de competició des-de fa 10 anys al Club Natació L’Hospitalet. Actualment curso 1r de Batxillerat, concretament el Humanístic social.

Vaig conèixer STUCOM per referències d’alguns alumnes esportistes, vam decidir que hi seria bona opció per poder seguir estudiant i fent l’esport que m’agrada, sobretot per la flexibilitat d’horaris que ens ofereix el centre pels matins, i poder-ne compaginar les faltes d’assistència per a campionats.

He participat a campionats de Catalunya, Espanya i a categories absolutes, i copes d’Espanya per clubs en divisió d’honor i primera divisió. Sobretot en les proves de 400 i 200 estils i 400,200 lliures.

Destacaria el campionat de Catalunya d’hivern en una segona posició als 400 estils, i al campionat d’Espanya a Picornell molt bons resultats.

About the Author