Oriol Argullos

Hola, em dic Oriol Argullós Olivet, tinc 18 anys i actualment estic cursant la prova d’accés. Practico l’esport d’hoquei patins en línia. Vaig començar a jugar quan tenia nomes 6 anys al Sant Andreu, despres vaig anar a juga a un equip que hi ha a Sant Joan Despí, on nomes hi vaig estar un any i ara actualment estic al Club Patí Castellbisbal.

Durant tot el que porto, des de que vaig començar a jugar e quedat en varies ocasions primer de Catalunya i Subcampió d’Espanya. També e pogut anar en varies ocasions amb la Selecció Catalana Sub. 20 i amb la Sènior absoluta, a jugar un partit a Itàlia. Aquet estiu vaig anar amb la Selecció Espanyola Sub. 20 a jugar el mundial a Düsseldorf, Alemanya. Era el primer cop que Espanya anava amb la categoria de Sub. 20, vam quedar setens de catorze

About the Author