Olaf Wildeboer

Olaf Wildeboer és un dels referents de la natació espanyola dels últims anys, fill del mític entrenador del C.N Sabadell, Paul Wildeboer i germà gran de la gran estrella de la natació espanyola actual, l´Aschwin Wildeboer (recordman mundial i medallista en un Campionat del mon de Natació, l´any 2009).

Doncs farà 2 anys,  l´Olaf  tenia uns 25 anys, que va venir a Stucom i es va interessar pel nostre programa d´estudis adaptat per a esportistes. Va ser molt gratifcant poder comptar amb un altre esportista d´elit i olímpic a Atenes 2004.

Va decidir fer un Cicle de Formació de Grau Superiorde Màrqueting per després poder accedir a la Universitat.

L´actitud de l´Olaf ens va sorprendre a tots per la seva responsabilitat i com va ser el millor estudiant d´aquell curs amb una nota de 9.

Recordo que ell em deia que no entenia que la gent «parlés a classe» o «estéssin ditrets», i m´ho deia amb tot el convenciment d´aquell que no fa res si no ten un sentit, d´aquell que està acostumat des de ben petit a llevar-se cada matí a les 5 per entrenar i tornar-hi a la tarda. D´aquell que sap el que es respecte al seu entrenadors i en aquest cas als seus professors. Un crack!!

About the Author