Marc Gallofre

Sóc  en Marc Gallofré, un alumne d’STUCOM que pertany al grup d’esportistes. Actualment estic fent 2n de Batxillerat i tinc 17 anys, així que tot va “viento en popa”, ja que  no he repetit cap curs ni m’ha fet falta partir-me’n cap, a passar de l’esforç que m’he de exigir per poder compaginar entrenaments, competicions, preparació física i feina amb els estudis. Aquest esforç s’incrementa més en època d’exàmens i es fa més complicat poder-ho compaginar tot, i encara més ara que estic amb els finals de 2n. Però tot així tinc temps per la meva vida social i per sortir.

Cal remarcar, que jo sóc judoka (“aquell que fa judo”) i porto entrenant  des de els 3 anyets; desprès de recórrer gimnasos amb el meu club, el Club STUCOM, ens hem establert al gimnàs Esport Rogent, on ara entrenem. Actualment , desprès de haver guanyat  una línia (una lligueta de 5 combats que si els guanyes tots et permet fer l’examen per cinturó negre), estic preparant-me l’examen de Pas de Grau a 1r Dan (l’examen per cinturó negre). I A més d’entrenar, també sóc professor de Judo.

En referència al centre d’estudis STUCOM, el vaig conèixer a través  del meu mestre. Abans de acabar-me de desdir per STUCOM, vaig voler comparar alguns instituts del barri, més propers de casa, però en definitiva, cap em va acabar de fer el pes; STUCOM era millor. El institut per fora pot passar desapercebut i la gent pot no saber que està al centre de Barcelona i al costat del cine Pelai, però un cop entres a dintre ja veus que és un centre diferent. En aquets dos anys que hi porto he pogut veure i apreciar la qualitat del seu professorat. Personalment m’agrada molt com ensenyen, expliquen i s’impliquen i com tenen organitzat el calendari escolar. A més, el centre proporciona un gran avantatge als alumnes respecte a tots els altres centres, les famoses hores de consulta, realment són molt útils i si les saps aprofitar serveixen de molt. També hi han uns altres factors molt atractius: els intercanvis, el torneig internacional i l’esquiada. Jo sols he pogut gaudir del torneig internacional que es va fer a Eslovènia el curs 2008-2009 i va ser genial, ho repetiria tots els anys.

Els punts en contra que li trobo a STUCOM, únicament parlant dels batxillerats que és el que conec, és la falta de un horari que permeti barrejar més els grups per així afavorir que la gent es pugui conèixer, ja que cada modalitat de batxillerat sols es junta en horari de classes amb els de la seva modalitat; i cara a segon de batxillerat en concret, trobo en falta unes recuperacions al mes de maig, per no sentenciar als alumnes a no poder anar a la convocatòria de les PAU el mes de juny i així permetre que es puguin optar a les dos convocatòries.

Altra cosa que cal remarcar, i que m’ha agradat, és el grup d’esportistes, un grup format només pels que estan dintre del pla d’estudis adaptat per esportistes, en el qual es fan diverses activitats relacionades amb l’esport.

About the Author