Johnny Rosell

Hola, el meu nom és Johnny Rosell i també pertanyo al grup d´ esportistes d´ STUCOM. Estic apunt d´ acabar 2n de batxillerat i espero entrar a fer Administració i Direcció d´ empreses, si pot ser a ESADE.

Sóc corredor de motos de velocitat, de la categoria de125cc i participo regularment en el Campionat d´ Espanya, estant sempre entre els 3 o 4 primers a cada cursa. L´ any passat vaig tenir el privilegi de participar a la cursa del mundial de 125cc que es va celebrar a Montmeló, amb tots els grans del mundial de motos.

Respecte a STUCOM  m´ he sentit molt a gust i m´ ho he passat molt bé durant aquests 2 anys.  He fet molt bons amics, cosa que no m´ esperava al principi quan vaig arribar aquí. A més a més, gràcies al programa d´ estudis adaptat per a esportistes, m´ ha permès poder combinar les meves absències a l´ escola per campionats o entrenaments en diferents circuits sempre fora de Barcelona,  durant els 2 anys, sempre a través del meu tutor esportiu, l´ Eduard Mirapeix, el qual sempre s´ ha mullat per mi fins i tot en moments difícils.

About the Author