Didac Villacampa

Em dic Didac Villacampa, tinc 17 anys i practico el bàsquet des de els 8 anys. He passat totes les categories inferiors fins a cadet de segon any al Club Joventut Badalona, vaig estar vinculat l’any passat a l’ Ademar de Badalona en el que nomes vaig jugar mitja temporada ja que em vaig trencar la mandíbula. El director esportiu de la penya va considerar que aquest segon any de junior jugues al Unió Esportiva Montgat per agafar experiència a la categoria sub 21.

Actualment estic fent segon de batxillerat en aquest centre gràcies a una bona crítica d’aquest de un amiga meva, que em va dir que ajudaven molt amb el tema dels esportistes i que tenien un pla adaptat per aquests.

Els meus millors resultats en la meva trajectòria del basquet van ser tots en un any, concretament en el segon any de cadet on vam guanyar 7 tornejos, campionats de Catalunya i campionats de Espanya. Es podria dir que no he estat gaire afortunat amb el tema de les lesions, ja que me trencat la mandíbula, el colze, la clavícula, quatre dits i un trencament de lligaments.

Recomano a tots els esportistes que no els hi donin facilitats en les seves escoles alhora de compaginar esport – estudis a que vinguin a Stucom, a més de la bona preparació impartida a cara la selectivitat.

About the Author