Adrià López

Sóc l’ Adrià López de l’ 1 Bat 3, tinc 17 anys, al desembre faré els 18 i actualment practico el Fútbol a la categoria de juvenils de la Unió Esportiva Sant Andreu. Vaig venir a l’ Stucom perquè un familiar em va informar de que en aquesta escola es té en compte que un alumne a part d’estudiar practiqui un esport regularment. I la veritat és que el tracte que se li dóna a un esportista aquí dins de l’escola facilita la tasca de l’estudi i dóna confiança a l’alumne per seguir practicant tant l’estudi com l’esport amb satisfacció. Aquest any amb l’equip de juvenil em aconseguit l’ascens a divisió de preferent en una temporada molt competitiva i amb trajectes que ens han portat a jugar a camps del Gironella, de Sant Cugat del Vallès, Mercantil, etc. Ha estat una bona compensació per a nosaltres aquest ascens que ens a costat tant de treball. A part de jugar en un equip, sóc entrenador de Pre-benjamins també al Sant Andreu i aquest any em quedat segons a una lliga també mol disputada. La veritat és que a sigut un any mol bo per a mi com a esportista i entrenador.

About the Author