Visitem DDB

El dia 29 de gener els alumnes de segon de Màrqueting i Publicitat van visitar l’agència de publicitat DDB, una de les més importants que es troben a Barcelona.

Paqui Gonzalez directora de comptes de l’empresa, i Cristiana Zito directora de planificació estratègica, van rebre els alumnes per explicar-los com funciona una agència d’aquestes característiques i també amb els clients que treballen.

Allà els alumnes van visualitzar diferents spots realitzats per aquesta agència. En un context real, van aprendre com es fan les planificacions i les estratègies que realitza una agència de comunicació alhora de crear un spot.

L’experiència pels alumnes va ser molt enriquidora, van sortir molt contents i motivats amb moltes ganes de conèixer més sobre aquest sector de la comunicació.

About the Author