MEETING POINT SOLUTION COMPANY by STUCOM

dddCurso 2016-17 salesians sarria formacion profesional bachillerato internacional escuela FP grado medio superior meeting point20170406_0119

El  passat 6 de maig,  ha tingut lloc, a Salesians de Sarrià, el Meeting Point Barcelona 2017, un espai de trobada d’empreses simulades dels centres de formació professional.  Els  nostres alumnes  de segon  de Gestió Adminsitrativa i Adminsitració i Finances d’Stucom van participar-hi.

Com a novetat d’aquest any, es va dur a terme un concurs en el que van participar totes les empreses assistents a la trobada. Després de la negociació entre empreses, es van entregar tres premis a les següents categories: Millor estand, millor catàleg i millor presentació.
A la tarda, els alumnes van poder assistir a dues xerrades a l’auditori de l’escola. El cap de departament d’Escola-Empresa de Salesians Sarrià, Raúl López, va explicar les competències transversals que els joves estudiants han d’aplicar a l’empresa. Més tard, el professor d’ESIC, Chal Jiménez, va parlar de Personal Branding, consells per crear la nostra marca personal.

El Meeting Point és una magnífica ocasió que tenen els estudiants que “treballen” en les empreses simulades, juntament amb les Fires, de trobar-se presencialment amb les altres empreses simulades, de negociar, de posar en joc les seves dots comercials, de persuasió, d’eficiència en presentar els seus productes, una ocasió per gaudir i compartir.

 

 Departament Empresa

About the Author