Visitem l’agència de publicitat DDB Barcelona

Dimecres 22 de març el grup de Màrqueting i Publicitat de 2n curs va visitar l’agència de publicitat DDB Barcelona.
Aquesta és una de les agències multinacionals més important del país, portant comptes en l’àmbit mundial com BBVA, Audi, Volkswagen, Seat… i d’altres en l’àmbit local-nacional com l’Illa, Cola-Cao,etc.
La Directora de Comptes i l’Estratègic Planner d’Audi, ens van fer una presentació d’agència, presentant estratègies i peces publicitàries realitzades per a diferents anunciants. Concretament MediaMarkt, BBVA, VW i Audi, d’aquest últim mostrant exemples de llançaments de diferents nous productes i explicant com treballen en l’àmbit internacional aportant idees o liderant la creativitat per a tota Europa. També van destacar la importància que té actualment l’estratègia digital i la necessitat d’aplicar-la a cadascuna dels comptes i/o clients.
Els alumnes han pogut realitzar preguntes relacionades amb les estratègies dutes a terme, pels diferents anunciants, per a la realització de campanyes de publicitat, així com quin és el sistema de treball de l’agència.
Una vegada finalitzada la presentació, vam recórrer les dues plantes de l’edifici –Torre Mapfre amb unes vistes espectaculars- i vam veure tots els departaments que conformen l’agència: de comptes, creatiu, de tràfic, producció, etc…
Ha sigut una sortida molt interessant i valorada molt positivament per part dels alumnes.

«Los estudiantes nos preguntamos todos los días que haremos en el futuro. La visita a DDB me motivó a trabajar para conseguir uno de mis objetivos, ser creativo publicitario.» Daniel Blesa estudiant 2n curs Marketing Publicitat

About the Author