Visita a Simón Coll

El passat 16 de març, els alumnes de Màrqueting i Publicitat vam anar a visitar les instal·lacions de la fàbrica de xocolata Simón Coll, a Sant Sadurní d’Anoia.

Allà ens van mostrar un vídeo explicant la història de la marca Simón Coll i el procés de fabricació de la xocolata des que les faves de cacau són recol·lectades a Ghana i Equador fins a arribar al mercat. També vam veure en directe el procés de fabricació de la xocolata i ens van explicar les tècniques de màrqueting que aplica l’empresa en els seus productes a la vegada que fèiem un tast de diferents productes com nibs, diferents xocolates amb diferents graus de cacau i bombons.

Per acabar la visita vam passar per la botiga de la fàbrica on vam veure una àmplia varietat de productes de Simón Coll.

Va ser una visita molt interessant on vam poder conèixer en profunditat la marca i gaudir de molt bon xocolata.

About the Author