Stucom participa en el projecte Port Innova

Stucom participa el projecte Port Innova amb els alumnes de MARKETING I PUBLICITAT. Què és Port Innova?

Port Innova és un projecte educatiu que pretén ser un punt de trobada entre empreses del Port i els centres educatius. La metodologia es basa en el desenvolupament de projectes empresarials per part dels estudiants de Formació Professional que hauran de donar resposta als reptes d’innovació plantejats per les empreses participants del Port, identificant noves oportunitats empresarials.

Centres d’FP, empreses i entitats ens hem trobat dos matins (avui 13 d’octubre i el passat 6 d’octubre) per definir els reptes que hauran de resoldre els estudiants durant els pròxims mesos. Patricia Gil i Encarna Amorós són les dues tutores representants del centre d’estudis Stucom.

About the Author