Els alumnes de Primer de CFGS Administració i Finances visiten TV3 i Catalunya Ràdio

 

El dia 21 de gener  els alumnes del primer curs de matí del CFGS d’Administració i Finances van realitzar una visita a TV3 i Catalunya Ràdio

La visita va començar a les 10:00h i van fer un recorregut  guiat per les instal·lacions de TV3.Van poder veure tots els platós i els va cridar  especialment l’atenció el  plató on  es retransmet el  TNT. També van veure els centres  de control, on els  alumnes van realitzar diverses preguntes,  els tallers  on es dissenyen  els decorats, maquillatge…..

Cap a les 11:30 van anar en TRAM a la seu de Catalunya Ràdio a l’Avinguda Diagonal. Primer van realitzar una visita a les àrees d’informatius, programes, estudis i les redaccions de Catalunya Música i iCat , i, posteriorment, van  assistir com a públic al programa La Vida.

 

Gemma Mayoral

Departament d’ Empresa

 

foto1 foto2 foto3

About the Author