Conferència del director de fxstreet

El passat dilluns, els alumnes de primer curs dels cicles formatius de grau superior d’ Administració i Finances i de Gestió de Vendes i Espais Comercials  van assistir a un xerrada a càrrec de Francesc Riverola, Director General de FX Street (Foreing Exchange Market).

El Sr. Riverola fa 11 anys  va crear una web (www.fxstreet.com) que s’ha convertit en el portal de divises més important del sector a nivel internacional.

La xerrada va estar organitzada dins del programa Escola i Empresa de la Fundació privada d’empresaris FemCat

Desprès de fer una presentació de la seva empresa i explicar als alumnes la seva trajectòria professional , es va generar un torn de preguntes, durant el qual els alumnes vam mostrar les nostres inquietuds i vam plantejar qüestions relacionades amb l’ emprenedoria.

El senyor Riverola va contestar totes les preguntes i va donar rellevància a una sèrie de qualitats que des del seu punt de vista hauria de tenir un emprenedor: Responsabilitat, motivació, il·lusió, creativitat, honestedat, capacitat d’ innovació, capacitat de prendre decisions…

Estem molt agraïts d’haver pogut tenir l’oportunitat de conèixer el senyor Riverola i que ens hagi transmès les seves experiències personals i  professionals.

Gemma Mayoral Cazorla

Dpt. d’Empresa

DSC_1334 DSC_1333 DSC_1337.

About the Author