MEETING POINT

El passat 14 d’abril,  els alumnes de segon de cicles de finances i  de gestió administrativa  de Stucom han participat en el Meeting Point Barcelona 2015 organitzat per l’institut Vall d’Hebron.

L’acte,  ha comptat amb un total de 10 empreses simulades corresponents a 9 centres d’FP de la ciutat i un nombre aproximat de 250 alumnes, els quals han demostrat els seus aprenentatges en negociació i establiment de relacions comercials. STUCOM, amb l’emprea Solution Company va ser un dels centres

El Meeting Point és una de les poques ocasions que tenen els estudiants que “treballen” en les empreses simulades de la ciutat, juntament amb les Fires, detrobar-se presencialment amb les altres empreses simulades, de negociar, de posar en joc les seves dots comercials, de persuasió, d’eficiència en presentar els seus productes, una ocasió per gaudir i compartir.

Departament d’Empresa

Sabina i EncarIMG-20150504-WA0001IMG-20150504-WA0007 IMG-20150504-WA0005

About the Author