XERRADA SOBRE EMPRENDEDURIA

El dia 11 de desembre, els alumnes de primer i segon curs del cicle formatiu de grau mitjà de Gestió Administrativa i del cicle  formatiu  de grau mitjà de sistemes Microinformàtics i xarxes vam assistir a un xerrada a càrrec de Ricard Aubert, conseller de l’ empresa Simon.

Simon és un grup industrial constituït per 25 empreses, dedicat a la producció i comercialització de material elèctric, il·luminació, domòtica, seguretat…… La seva sede està ubicada a Barcelona, però fabrica a 12 països i comercialitza en 50 països.

La xerrada va ser organitzada dins del programa Escola i Empresa de la Fundació privada d’empresaris FemCat.

Desprès de fer una presentació de l’ empresa es va generar un torn de preguntes, durant el qual els alumnes vam mostra les nostres inquietuds i vam plantejar qüestions relacionades amb l’ empreneduria.

El senyor Aubert va contestar totes les preguntes fent hincapie en una sèrie de qualitats que des de el seu punt de vista hauria de tenir un emprenedor: Responsabilitat,motivació, il·lusió, flexibilitat, honestitat, capacitat d’ innovació, capacitat de prendre decisions…etc.

Estem molt agraïts d’ haver pogut tindre l’ oportunitat de conèixer al senyor Aubert i que ens hagi transmetre les seves experiències personals i  professionals.

Cristina Camacho

Raúl Doncel

Aina Flotats

Alumnes 1r Curs de Gestió AdministrativaCV Ricard Aubert (1)

About the Author